VICTOR PONTA: LIVIU DRAGNEA lupta de mult cu MAIOR, cu KOVESI, cu STATUL PARALEL, cu SOROS?... MINCIUNA si IPOCRIZIE!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 10.09.2018 08:18 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

Da , stimati romani - Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi , cu Statul Paralel , cu Soros - bla bla/ din interior lupta cu ei ! Minciuni ridicole pentru cei care inca mai vor sa se lase prostiti!

Ah - da / si Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie traditionala - nu e asa?

Adevarul este ca Liviu Dragnea lupta doar ca sa isi ascunda banii de la Teldrum si Farmavet , sa scape de raspundere penala si sa isi promoveze propriul interes !!!

Romania, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propasirea lui Dragnea si a familiei sale!

Sper sa il intrebe Razvan Dumitrescu in direct in emisiune / daca nu are timp ii rog pe curajosii din CEX ul PSD si pe cei care isi rup camasa de pe ei la televizor pt “Dl Presedinte Dragnea” sa il intrebe cat de tare lupta el cu George Maior si cu Kovesi in anii trecuti!

Trebuie sa terminam definitiv cu aceasta minciuna si ipocrizie care isi bate joc de bunul nostru simt dar si de viitorul nostru! Eu am aceasta datorie!

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.