VANATORII NEAUTORIZATI isi fac de cap prin MUNTII BANATULUI. Impusca, jupoaie si transeaza MISTRETI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.03.2018 15:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In ultimele saptamani, pe raza judeţului Caraş-Severin au fost descoperite mai multe infracţiuni in care poliţiştii desfaşoara cercetari cu privire la mai multe infracţiuni.

In noaptea de 15/16 martie 2018, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul inspectoratului nostru au fost sesizaţi cu privire la faptul ca in apropierea complexului privat de vanatoare din Ersig de pe raza localitaţii Vermeş, au fost identificate doua persoane din Caraş-Severin care transportau fiecare in spate cate o raniţa care conţinea bucaţi de carne.
Cu ocazia verificarii zonei in care au fost identificate persoanele, au fost gasite abandonate doua arme de vanatoare, un autoturism de teren neinmatriculat şi pielea mistreţului jupuit, obiecte care au fost ridicate de poliţişti in vederea confiscarii, precum şi intreaga cantitate de carne.
Poliţiştii au stabilit faptul ca un numar de 4 persoane au intrat in complexul de vanatoare Ersig prin escaladarea gardului, cu intenţia de a impuşca porci mistreţi, fapt care s-a şi intamplat, impuşcand ilegal un exemplar de mistreţ, iar dupa ce l-au jupuit şi tranşat au incarcat carnea rezultata in cele doua raniţe identificate asupra lor.  

Prin ordonanţa a fost dispusa reţinerea celor 4 suspecţi care au fost prezentaţi Parchetului de pe langa Judecatoria Reşiţa, fiind dispusa punerea in mişcare a acţiunii penale faţa de aceştia, precum şi masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

###

In data de 20.03.2018, in jurul orei 22.30, poliţiştii care efectuau serviciul de patrulare pe raza localitaţii Soceni, au oprit pentru control un autoturism condus de un cetaţean de 64 ani din judeţul Caraş-Severin.
In urma efectuarii controlului, in portbagajul autoturismului a fost gasit un recipient in care se afla o jumatate de carcasa dintr-un animal salbatic, despre care conducatorul autoturismului declara ca este de porc mistreţ şi ca l-a primit de la o persoana cunoscuta, neputand dovedi provenienţa.
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul inspectoratului au efectuat in data de 24.03.2018 o percheziţie domiciliara in vederea clarificarii situaţiei de fapt, ocazie cu care au fost ridicate 4 arme de vanatoare, muniţia aferenta, capse de iniţiere şi proiectile din metal.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.