Sedinta ordinara la Consiliul Judetean TIMIS. Stiti voi. De la Bastionul Theresia la Parcul Tehnologic si Industrial...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.06.2018 07:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 27 iunie 2018, ora 10.00, in Sala Multifuncţionala a Palatului Administrativ, cu urmatoarea ordine de zi:
1.    Proiect de hotarare privind actualizarea Monografiei economico-militare a judetului Timis.
2.    Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii trecerii unor imobile din domeniul public al Statului Roman şi din administrarea Ministerului Apararii Naţionale, in domeniul public al Judeţului Timiş.
3.    Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Sistemului de Parcare cu Plata din Timişoara, Strada Sfantul Ioan, Nr.3.
4.    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii şi completarii Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
5.    Proiect de hotarareprivind solicitarea trecerii unui imobil din domeniul public al Comunei Nadrag, in domeniul public al Judeţului Timiş.
6.    Proiect de hotarare privind solicitarea trecerii unui imobil din domeniul public al Comunei Variaş, in domeniul public al Judeţului Timiş.
7.    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Hotararii Consiliului Judetean Timis nr.36/27.03.2013 privind aprobarea concesionarii unor terenuri din perimetrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara si a documentatiei aferente.
8.    Proiect de hotarare privind darea in folosinţa a unei suprafeţe de teren din curtea  Bastionul Theresia Timişoara, instituţiilor de cultura din subordinea Consiliului Judeţean Timiş.
9.    Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinţa gratuita a unor bunuri mobile aflate in patrimoniul Consiliului Judetean Timiş, catre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţa ”Banat” al Judeţului Timiş.
10.    Proiect de hotarare privind aprobarea licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori  de transport rutier.
11.    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii “Programului de transport judetean de persoane prin curse regulate pentru perioada 01.01.2014-30.06.2019”.
12.    Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentului Judeţului Timiş, prin Consiliului Judetean Timis, in Adunarea Generala a Asociaţiei GLOBAL BITIMPULS “Cluster Regional Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor – Regiunea Vest Romania”.
13.    Proiect de hotarare privind arondarea comunei Şandra la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Şandra.
14.    Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii Anexei Hotararii Consiliului Judeţean Timiş nr.68/30.03.2016 privind aprobarea masurilor pentru asigurarea liberului acces la informatiile de interes public, transparentei decizionale si editarii Monitorului Oficial al Judetului Timis.
15.    Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionarea Centrului de Cultura şi Arta al Judeţului Timiş.
16.    Proiect de hotarare privind aprobarea constituirii Comisiei Speciale pentru analizarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Consiliului Judetean Timis si formularea de propuneri pentru modificarea si completarea acestuia.
17.    Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului si platii cotizatiei anuale catre Asociatia Cluster Regional Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor-Regiunea Vest Romania.
18.    Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.