Se cauta medici specialisti, rezidenti, stomatologi, medici de familie, farmacisti, fizioterapeuti, asistenti medicali, infirmieri si absolventi de medicina...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.04.2018 08:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Daca pana acum, clinicile si spitalele din Romania alegeau sa recruteze prin metodele traditionale: postarea ofertelor in ziare, pe panourile de afisaj din spitale ori pe website-urile individuale, de aceasta data acestea vor apela la targurile de joburi unde pot intalni candidatii fata in fata.
Cariere in Alb organizeaza si in aceasta primavara o noua editie a targului de joburi pentru personal medical unde sunt invitati toti profesionistii care activeaza in acest domeniu, iar interesul institutiilor medicale in a participa la acest gen de evenimente a crescut cu pana la 10% in Timisoara anul acesta.
Cariere in Alb vine in intampinarea personalului medical si aduce in fata lor clinici si spitale precum Reteaua Privata de Sanatate-Regina Maria.
“Targul de Joburi Cariere in Alb este evenimentul care aduna in acelasi loc spitale si clinici medicale din Romania. Targul de Joburi inseamna oportunitati pentru specialistii care apeleaza cu incredere la noi pentru a-i ajuta sa faca primul sau urmatorul pas in cariera. Astfel ajutam anual sute de profesionisti din domeniul medical sa gaseasca cele mai potrivite oportunitati.” - a declarat Corina Pop – Sales Manager.
Cariere in Alb isi propune sa acopere toata aria de oportunitatii de munca astfel ca tot in cadrul aceluiasi eveniment vor participa si recrutori internationali.
O premiera a targurilor Cariere in Alb este prezenta unui angajator farmaceutic: Farmacia Richter recruteaza prin intermediul evenimentelor Cariere in Alb.

Evenimentul se adreseaza medicilor specialisti, medicilor rezidenti, medicilor stomatologi, medicilor de familie, farmacistilor, fizioterapeutilor, asistentilor medicali, infirmierilor si absolventilor de medicina din Romania care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical.
Cea de-a 18-a editie a Targului de de Joburi va avea loc pe 21 Aprilie intre orele 10.00 si 16.00 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT). Accesul este gratuit.
Candidatii sunt sfatuiti sa se prezinte cu un CV care sa ateste experienta lor de pana in acest moment.
Mai multe informatii despre targurile de job-uri si recrutorii prezenti puteti gasi pe careersinwhite.com.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.