PERCHEZITII. Asalt al POLITISTILOR la CAMATARII din CENAD. S-au gasit 4.500 tigarete, 5.500 euro, 3.400 lei, carduri bancare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2018 11:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, au efectuat 3 perchezitii domiciliare pe raza localitaţii Cenad,  la locuinţele unor persoane banuite de camatarie.

In data de 16 martie a.c., politistii Serviciului de Investigaţii Criminale impreuna cu poliţiştii oraşului Sannicolau Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Sannicolau Mare, au efectuat  3 perchezitii domiciliare pe raza localitaţii Cenad.

Percheziţiile s-au desfaşurat in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie Judetean Timiş, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de camata.

Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca in cursul anilor 2017 - 2018 ar fi imprumutat cu dobanda mai multe persoane de pe raza localitaţii Cenad.

Activitaţile desfaşurate vizeaza doi barbaţi, de 38 şi 42 de ani, şi o femeie, de 48 de ani, persoane presupuse a fi implicate in comiterea infracţiunii.

In urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit peste 4.500 de ţigarete, 5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare, precum şi alte inscrisuri care au fost ridicate in vederea confiscarii.

Cele 3 persoane au fost conduse la  sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare pentru audieri.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.