MITING cu JAPCA. FUNCTIONARII PUBLICI, amenintati de CAMASILE ALBE de tip NAZIST ale PSD!... PSD a plecat prin ROMANIA cu SANTAJUL.

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.06.2018 20:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Initiativa Timisoara priveste cu ingrijorare actiunile PSD generate de organizarea mitingului de sustinere a coruptiei, care se va desfasura la Bucuresti, sambata 9 iunie. Pentru a mobiliza multimi mari de oameni, conducerea PSD a trecut la actiuni de santaj si amenintare impotriva functionarilor publici aflati in subordonarea unor structuri politizate, de o amploare nemaicunoscuta pana acum. Colegii nostri de la Geeks for Democracy au creat o pagina web (http://www.mitingcujapca.ro/exemple.htm ), prin care monitorizeaza toate plangerile generate de faradelegile savarsite cu acest prilej. Deja exista un numar foarte mare de astfel de plangeri, provenite din toate zonele tarii.
Ne adresam organelor de ordine ale statului sa se sesize impotriva acestor abuzuri grave, care pun la indoiala ordinea constitutionala. Tipul de organizare al unui astfel de miting, impus de un partid aflat la guvernare, copiat dupa  structurile paramilitare (grupuri, grupe, detasamente), tinuta de o anume culoare,  dat in vileag in presa,  aduce aminte de camasile brune naziste conduse de Ernst Rohm in anii “30.
Romania se intoarce in noaptea regimurilor autoritare, bazate pe forte paramilitare, pe manifestari mamut organizate cu forta, pe provocari si simulari de violente. Organizatia noastra va semnala orice incalcare a legii si incurajeaza eventualele persoane abuzate sa ni se adreseze.   

Federatia Initiativa Timisoara
Presedinte
Laurentiu Stefanescu

Miting cu japca - declaraţii din ţara

Craiova - Sefii mai multor firme abonate la contracte cu primaria Craiova

"Se cere numarul de persoane care participa la miting.Se ofera un sandich si o apa plata.Transportul se va face cu masini personale in care vor fi grupate mai multe persoane."

Melinesti, Dolj - Inspectorul scolar de sector

"Fiecarui director de scoala din Jud Dolj i-a fost pus in vedere sa participe la miting insotit de inca cel putin 2 cadre didactice din scoala."

Vulcan, Judet Hunedoara

"Primarul orasului, Gheorghe Ile, pune presiune pe cei ajutati social amenintandu-i ca le va fi taiat ajutorul in cazul in care acestia nu participa la mitingul PSD."

Constanta

"PSD Constanta a anuntat ca vor merge cu 2000 de oameni la miting, majoritatea de prin sate sarace ale judetului Constanta, fiind implicat inclusiv primarul Decebal Fagadau."

Fetesti, Calarasi - Consilierii PSD si Primarul

"Cine nu vine la miting ,ramane fara ajutorul social si automat "ii va parea rau"."

Mirsani, Dolj - Primarul

"Obliga consilierii si angajatii din primarie, precum si mai multi asistati sociali sa vina la miting, deplasarea facandu-se cu masinile personale, combustibilul urmand sa fie decontat din banii primariei!"

Pitesti - Seful de sectie de la spitalul de Pediatrie Pitesti

"A amenintat cu concedierea asistentele daca nu participa la miting."

Galati - Presedintele CJ Galati

"S-a cerut o situatie detaliata cu mijloace de transport disponibile care vor fi utilizate pe 09 iunie pentru transport persoane la Bucuresti."

Hunedoara - Primarul PSD Dan Bobouţanu

"Un consilier local PSD a fost convocat de primarul PSD "cu japca" la protest."

Radauţi, Suceava - Personalul primariei

"Contractantii primariei sunt nevoiţi sa participe altfel vor avea intarzieri la plata serviciilor pe care le presteaza "

Bucuresti - Conducerea PSD

"Alesii locali si parlamentarii SUNT pusi sa isi doneze indemnizatiile pentru a transporta zeci de mii de oameni in Capitala. Stirea asta a fost ieri pe toate posturile, este sau nu este o presiune?"

Craiova - Organizatia Psd Dolj

"Mobilizarea s-a facut in institutii de invatamant.Este ilegal si abuziv."

Buzau - Şeful companiei deconcentrate a RAM

"Angajaţii au fost obligaţi de şeful instituţiei Tacea Constantin , spunandu-le ca trebuie sa mergem pentru partid ‘ avand in vedere ca sunt angajaţi politic doar rudele lor."

Osica de sus - Olt - Persoana care a comis abuzul: Primarul

"Le-a spus tuturor consilierilor locali sa gaseasca fiecare cate 10 persoane pentru a merge la Bucureşti sambata. Vor sa stranga intre 500-1000 pers..."

Diosti Dolj - Persoanele care au comis abuzul: Sefii DGASPC DOLJ

"De fiecare data la alegeri obliga angajaţii de la centru de recuperate Diosti sa aduca oameni la vot."

Comuna Tiganesti - Persoana care a comis abuzul: Primarul comunei Tiganesti

"Angajatii primariei sunt obligati sa isi ia membrii familiei si prieteni, cunostinte si sa mearga la miting. Cetatenilor li se promit diverse favoruri"

Zimnicea - Persoana care a comis abuzul: Insaşi primarul oraşului Zimnicea

"Victima imi este ruda şi este consilier juridic la primaria din Zimnicea. A fost ameninţata ca daca nu participa la mitingul de sambata va fi data afara. A primit termeni limita pana azi la 16 sa ofere un raspuns. Daca nu ofera un raspuns pana la acea ora va fi considerata impotriva acestui miting şi va fi data afara. O parte din colegii ei vor participa, ea nu doreşte, dar nu ştie ce poate face."

Dolj

"-Cate autobuze ai la firma?
-10
-Vezi ca toate merg sambata la Bucuresti...
-Nu se poate. Am curse regulate de facut Mai am si doua excursii cu copiii
-Nu ma intereseaza.
-Dar cine plateste?
-...,,

" Asa a decurs o discutie intre un sef din PSD si un operator de transport persoane din Dolj. Sambata , transportul public in Dolj va fi paralizat din cauza mitingului de la Bucuresti. Mai multe excursii organizate pentru copii au fost anulate sau amanate.
Sursa: https://web.facebook.com/grigore.cartianu"

Slobozia

"Profesor la un liceu tehnologic in Slobozia ; se strang elevi pentru a merge la mitingul de sambata. Elevilor li s-a spus ca nu este obligatoriu, dar ar fi bine sa stranga macar 10 persoane din clasa. Elevii stiu ca este vorba despre un miting. Dar atat. Pe langa meseria de profesor ce o practica, doamna detine si functia de consilier la CJI Ialomita, unde de 28 de ani PSD troneaza."

Bucuresti

"Angajatii SC ARA MARAB CONSTRUCT SRL ce are contracte cu ADP sector 3 sunt fortati de patronul firmei Florin Mihaila sa mearga la miting."

Odoreu - Satu Mare

"Toti asistatii sociali au fost adunati luni seara la primarie unde aproapiati ai primarului le-au zis ca se organizeaza o deplasare la Bucuresti. Cei care se duc la Bucuresti scapa de munca doua luni. Se ofera 3 mese pe zi si ceva bani de cheltuiala + promisiunea ca vor opri la un obiectiv turistic."

Voluntari - Ilfov

"Persoana in cauza are o firma de instalatii care a prestat servicii pentru primarie dar nu a fost platita. I s-a spus cu subiect si predicat sa aduca la miting macar 10 oameni daca nu vrea sa i se plateasca facturile la "sfantu-asteapta". Omul este speriat, nu stie ce sa faca, nu poate sa le ceara angajatilor sa mearga la miting dar se teme ca va avea mari dificultati cu primirea banilor."

Ploiesti - Directiunea TCE Prahova

"Angajatilor TCE li s-a dat o lista pe care sa confirme prezenta la miting. Vor primi 50 lei 3 mici si o bere."

Alexandria

"Angajatii Primariei Alexandria sunt obligati sa mearga la mitingul din Bucuresti impotriva vointei lor. Oamenii merg de frica, pentru a nu-si pierde locul de munca. Unii angajati ai primariei nici macar nu au habar de ce merg acolo. Initial li s-a spus ca vor merge sa protesteze pro familia traditionala. Dar iata ca scopul mitingului PSD a fost schimbat. Stop presiunii politice din institutiile publice ! Oamenii sunt pusi sa mearga cu masinile personale si nevoiti sa se grupeze, ca sa nu bata la ochi daca vin cu autocarele din Alexandria. Rusine PSD ! Rusine tuturor angajatilor din primarie vor merge la mitingul impotriva justitiei!"

Pitesti

"Buna ziua! Vreau sa va spun ca sambata pe la ora 13.00 doua persoane care s-au recomandat membrii PSD au venit la poarta bunicii mele care se afla in satul Albesti (Piteşti) si i au spus ca o sa urmeze pe 9 un miting de susţinere a psd,iar daca nu se va prezenta la acest miting Iohanis ii va taia pensia. Cei doi indivizi i-au propus diverse chestii, de la transport pana la mici si bere, cu condiţia ca ea sa nu vina singura, ci cu inca cel putin doua persoane. Prin aceasta intamplare, consider ca acesti indivizi vor sa gaseasca oameni care nu nu au capacitatea deplina de exerciţiu, de pilda prin in acest caz a ameninţat-o pe bunica ca ii taie pensia daca nu vine, este clar ca Iohanis nu poate face asta pentru ca atribuţiile sale de serviciu sunt altele, insa anumite persoane care nu stiu asta sunt victimele celor de la PSD."

Targu Ocna - Comportament abuziv: Şefa centrului pentru ingrijirea persoanelor cu dizabilitaţi

"Directivele au venit de la DGASPC Bc şi vizeaza mai multi angajaţi ai direcţiei. Au fost facute liste pe care au fost inscrişi cel puţin 10-15 salariaţi ai fiecarei unitaţi din subordine. Daca cineva indrazneşte sa sufle o vorba despre aceste "obligaţii" este ameninţat voalat cu pierderea locului de munca."

Tulcea

"Pe data de 3.06.2018 , in cartierul C5 din Tulcea un grup de baieti opreau lumea pe strada si isi prezentau oferta. S a intamplat sa o opreasca si pe matusa mea .Se prezentau , ca fiind din partea PSD si explicau faptul ca va avea loc un miting pentru PSD la Bucuresti . Citez " stimata doamna, in urmatoarele saptamani va avea loc un miting PSD extraordinar la Bucuresti .Drumul este asigurat si se ofera si 3 mese in ziua respectiva". Noi oferim 60 de lei, bani de urna . Este o ocazie superba de a va arata sustinerea pentru partidul nostru. " Plus alte chestii marunte cum ar fi sa "lasati un numar de telefon ". Preciez faptul ca nu a intrebat cu cine tine, cu cine a votat etc. Pot spune ca i a aplicat o "eticheta". Matusa mea este o doamna inteligenta si nu a raspuns domnului si a mers mai departe. Prin aceasta opurtunitate trag un semnal de alarma. Stati pe langa batrani ! Acolo "ataca"cel mai des!"

Dambovita, Aninoasa - Comportament abuziv: Primarul

"Sa mergem si noi la Bucuresti in numar cat mai mare ca sa putem face ceva pentru tara asta, hai va rog eu ca sa nu mai avem probleme" - spune primarul

Zatreni, jud Valcea - Comportament abuziv: Primarul

"Abuzeaza de varsta tatalui meu, tatal meu are 89 de ani."

Ramnicu Valcea - Comportament abuziv: Mircia Gutau (Primar)

"Nu este chiar o presiune; ci o convocare in schimbul unor beneficii indirecte( participarea in sectiile de votare la alegeri, etc)"

Cetate, Dolj - Comportament abuziv: Primarul

"Pe scurt, trebuie sa vina la miting toţi angajaţii primariei..."

Moreni-Dambovita - Comportament abuziv: Primarul Constantin Dinu

"Consilierii locali PSD au primit sarcina obligatorie de a aduce liste cu nume Prenume CNP numar de telefon ale persoanelor pentru miting."

Focsani - Comportament abuziv: Marian Oprisan

"Ni s-a spus ca daca nu participam adio ajutor social. Ni s-a spus ca ne da o masa calda si 50 de lei"

Alexandria

"Angajatii de la Teldrum sunt obligati sa isi ia toata familia si sa vina la miting,daca un singur angajat nu este prezent cu toata familia,a doua zi este dat afara"

Vaslui - ISCTR

"Am auzit -nu pot verifica- ca proprietarii de autocare au fost convocati la inspectoratul de siguranta circulatiei rutiere si li s-a pus in vedere sa transporte persoane la mitingul PSD sub amenintarea unor controale dure si retragerii licentelor in caz ca nu se supun."

Giurgiu - Comuna Floresti-Stoenesti

"Toti angajatii primariei sunt obligati, fara drept de apel, sa se prezinte la protest. In caz contrar, isi pot pierde locul de munca."

Rasnov

"Tatal meu a fost contactat de un membru PSD, si rugat sa participe la miting, cu promisiunea ca dupa miting vor face si o excursie, un popas."

Agigea - Comportament abuziv: Primar

"Toti angajatii primariei sunt amenintati cu pierderea locului de munca in caz de neprezentare."

Focsani

"Se scot angajatii de la Protectia Copilului Vrancea .Directoarea institutiei este Daniela Nicolas si este sotia Primarului de la Odobesti care face parte din partidul PSD."

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.