Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
S-a construit inca o fabrica in ORASUL din BANAT unde SOMAJUL este ZERO. Unde se vrea, se poate!...

Oraşul de pe Aranca se poate mandri cu o noua investiţie, o fabrica proaspat inaugurata, datorita careia sanmiclauşenii beneficiaza de oportunitaţi de munca suplimentare şi venituri importante la bugetul oraşului.

 
13 firme private din Regiunea Vest, contracte de finantare de 13,75 milioane euro. De la Centrul Medical Sfanta Maria, la Popasul Haiducilor...

LISTA CONTRACTELOR SEMNATE IN CADRUL PI 2.1.MICROINTREPRINDERI şi PI 2.2. IMM IN REGIUNEA VEST

 
REFUGIATII, intre FRICA si IGNORANTA romanilor. Sunt obiecte? Sunt cifre? Sunt unelte? Sunt marfa?...

Timisoara Refugee Art Festival (TRAF) este un festival initiat in 2017 care reuneste diferite expresii artistice cu scopul de a pune in discutie migratia fortata la nivel national si internaţional şi de a aduce impreuna comunitatea gazda cu cea de refugiaţi.

 
Civilizatie?... PLOILE TORENTIALE au adunat MUNTI de GUNOAIE de pe strazile TIMISOAREI. Sistemul de canalizare risca sa se blocheze!...

40 de metri cubi de gunoaie la staţia de epurare, in urma ploii torenţiale de duminica

 
TIMISOARA ca o SCENA. Emotii, sentimente contradictorii, lumini, umbre, culori, dans, muzica, tragedie, drama, comedie...

Sambata, 5 mai – incepe o noua ediţie a Festivalului European al Spectacolului Timişoara – Festival al Dramaturgiei Romaneşti.

 
289 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul CARAS-SEVERIN. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
LOCURI de MUNCA in judetul TIMIS. Vezi care sunt!

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
Trei TINERI de la CENTRUL EDUCATIV BUZIAS au EVADAT. Unul a fost prins tocmai in MEHEDINTI!...

Puteţi sa contactati cea mai apropiata unitate de poliţie sau sa apelaţi numarul unic de urgenţa 112.

 
1393 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul ARAD. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
Festivalul Filmului Francez din TIMISOARA. O mica REVOLUTIE pe marile ecrane... PROGRAMUL si DETALII despre FILME...

Festivalul Filmului Francez işi propune sa faca in acest an o mica revolutie pe marile ecrane din Romania cu cea de a 22-a sa editie al carei cuvant de ordine este „schimbare” - schimbare de idei, de idealuri, de perspectiva, de viata, de societate.

 
Nicolae ROBU este un MITOMAN de PROFESIE care tine captiv un oras intreg. O spune Sorin GRINDEANU, fratele de cruce USL!...

Sorin GRINDEANU: Inca o dovada concreta a faptului ca avem de-a face nu doar cu un narcisist, ci cu un mitoman de profesie care tine captiv un oras intreg.

 
MACEL?... 208 MORTALITATI la ADAPOSTUL de CAINI de la TIMISOARA in 6 luni!... Plus 275 cadavre de animale ridicate de pe domeniul public!...

In valoare totala de 1.046.436,62 lei, cu TVA inclus...