Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
Ca-n filmele cu prosti. RAZBOIUL POLITIC AL GUNOAIELOR din TIMISOARA. Toate INSTITUTIILE amendeaza, CETATENII platesc oalele sparte!...

In perioada 10 - 14.05.2018, s-a constituit, prin Ordin al Prefectului, Comisia Mixta formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Timis, reprezentanti ai DSP Timis si reprezentanti ai IPJ Timis.

 
301 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul CARAS-SEVERIN. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
Un BATRAN de 70 de ani dintr-o localitate din judetul TIMIS a fost dat DISPARUT cu bicicleta cu tot!...

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza verificari in vederea depistarii unui barbat, de 70 de ani, disparut de pe raza localitaţii Utvin.

 
Viitor de aur TARA noastra are!... Noua GENERATIE face ce invata de la REPERELE PSD (MORALE si CONSTITUTIONALE!) ale ROMANIEI: FURA!...

Poliţiştii Postului Balinţ efectueaza cercetari faţa de un minor, de 17 ani, banuit de furtul mai multor bunuri din doua imobile.

 
E dovedit! DEMOCRATIA afecteaza SANATATEA CETATENILOR din ROMANIA!... Zona TIMISOAREI, printre cele mai afectate!...

Viteza occidentalizarii stilului de viata duce la o prevalenta crescuta a bolilor inflamatorii intestinale.

 
Filiala TIMIS a ARHITECTILOR si-a ales PRESEDINTELE pentru urmatorii 4 ani. Au fost 163 de ARHITECTI cu drept de vot...

Rezultatele alegerilor din cadrul Conferinţei Teritoriale a Filialei Timiş a Ordinului Arhitecţilor din Romania. Procesul Verbal al Comisiei de verificare şi numarare a voturilor

 
ROMANII din TARA si din STRAINATATE au anuntat MITINGURI de PROTEST impotriva PSD si a IMPOSTURII din ROMANIA...

Orasele in care s-au anuntat proteste sunt: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu, Brasov, Cluj Napoca, Galati, Satu Mare.

 
LOCURI de MUNCA in judetul TIMIS. Vezi care sunt!

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
TIMISOARA protesteaza impotriva liderului COMISIEI EUROPENE. NU pentru cel care a inspirat CRIMELE COMUNISMULUI!...

In urma cu cateva zile, preşedintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, a rostit la Trier (Germania) un discurs cu prilejul implinirii a 200 de ani de la naşterea lui Karl Marx, principalul ideolog al regimurilor comuniste.

 
TRAFICUL de MEDICAMENTE, tot mai des intalnit la FRONTIERA de VEST... In ROMANIA, cam tot ce misca este sub CONTROL NATIONAL...

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita- I.T.P.F. Timisoara au descoperit si confiscat 230 comprimate Xanax, substante aflate sub control national

 
1801 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul ARAD. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
BEBELUS ascuns de PARINTI la FRONTIERA pentru ca organele de partid si de stat trebuie sa-si faca de lucru...

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timisoara au depistat un bebeluş ascuns de parinti sub o patura, pe bancheta din spate a unui autoturism, pentru a-l scoate ilegal din Romania, deoarece nu avea documente de calatorie.