17 KG de CANNABIS gasite la TIMISORENII... Akinyomi Abiola Stanley si Ijagbemi Henry Olaiya!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2018 16:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor  AKINYOMI ABIOLA STANLEY si IJAGBEMI HENRY OLAIYA, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc.  

   In fapt s-a retinut ca inculpaţii Akinyomi Abiola Stanley si Ijagbemi Henry Olaiya, originari din Nigeria, au derulat activitaţi infracţionale  pe linia traficului de droguri de risc – cannabis – şi de mare risc - comprimate MDMA, pe care le distribuiau pe raza municipiului Timişoara, cu preţul de 50 – 60 lei/gram cannabis, respectiv 4000 lei/100 grame şi 50 lei/ comprimatul MDMA.

   In data de 15.03.2018 au fost puse in executare mandate de percheziţie domiciliara la reşedinţele inculpaţilor, unde au fost identificate şi ridicate urmatoarele cantitaţi de droguri , precum şi sume de bani :
   - de la reşedinţa fara forme legale a inc. Akinyomi Abiola Stanley – 13 kg cannabis, un cantar şi 8 pastile ecstasy;
   - de la reşedinţa fara forme legale a inc. Ijagbemi Henry Olaiya – 4 kg cannabis , 7 pastile ecstasy, 100 grame cocaina şi suma de 56.200 lei.

Tribunalul Timis a dispus arestarea  preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 30 de zile.


 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.