Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
Enciclopedia BANATERRA va deveni istorie. De ce? Politica fiscala si nepasarea administratiei locale!...

Macar cei de la judeţ se faceau ca-ţi ofera un leu drept sponsorizare, care nu-ţi ajungea nici pentru onsumabilele pentru raportari, astfel ca renunţai de la bun inceput la proiectul „caştigat“.

 
Miscare civica, fara precedent in ultimii ani. TIMISOARA Capitala Culturala Europeana 2021, in pericol?...

O mişcare civica, fara precedent in ultimii ani in Timişoara, a mobilizat masiv organizaţii, personalitaţi culturale, profesionişti şi intelectuali din zone şi generaţii diferite, toţi preocupaţi de soarta proiectului Timişoara Capitala Culturala Europeana 2021.

 
1774 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul ARAD. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
Razboiul BUCURESTI - TIMISOARA merge mai departe!... PSD scade locurile bugetate de la UNIVERSITATE!...

Repartizarea locurilor bugetate in invaţamantul superior trebuie sa urmeze nevoile studenţilor, nu ale clientelei politice!

 
Vine CURATENIA GENERALA de PRIMAVARA. Dar numai obiecte de uz casnic, gospodaresc si deşeuri vegetale...

Actiunea ecologica de Curatenie generala de primavara se va desfaşura in perioada 16 aprilie 2018 – 13 mai 2018.

 
156 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul CARAS-SEVERIN. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
VIDEO. TRAFIC de MIGRANTI in stil mare la FRONTIERA de VEST. Cel putin 111 MIGRANTI ascunsi in judetele TIMIS si ARAD!...

Procurorii DIICOT au dispus retinerea a 9 inculpati pentru savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat si trafic de migranţi.

 
S-a dat liber si la TRAFICUL cu MEDICAMENTE. Daca tot s-au scumpit si nu poti lua nici o aspirina fara recomandarea (taxata) medicului...

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita- I.T.P.F. Timisoara au descoperit si confiscat comprimate Bromazepam, substante aflate sub control national.

 
Marii consumatori din TIMISOARA pot considera sistemul centralizat de termoficare cea mai buna alternativa de incalzire...

La finele anului 2017, Compania Locala de Termoficare COLTERM SA Timisoara inregistra un numar de 61.000 de abonaţi persoane fizice, puncte de lucru a agenţilor economici şi instituţii.

 
GHIRODA, Marele Premiu al Festivalului Lada cu Zestre. Laureati: GIROC, DETA si DUDESTII NOI...

Peste 1500 de artişti au participat anul acesta la Festivalul – Concurs Lada cu Zestre

 
MACEL FORESTIER. Cine defriseaza padurile din Muntii BANATULUI?... Doua firme din judetul TIMIS, prinse cu lemne de foc ilegale!...

Doua societati comerciale detineau lemn de foc fara documente care sa ateste indeplinirea conditiilor cu privire la legalitatea provenientei acestuia.

 
Cele mai semnificative spectacole pe texte romanesti la Festivalul Dramaturgiei Romanesti de la TIMISOARA

Intre 5 şi 13 mai, Teatrul Naţional din Timişoara organizeaza o noua ediţie a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Romaneşti, cu sprijinul Primariei şi al Consiliului Local al Municipiului Timişoara.