Super Competitie de DANS SPORTIV la TIMISOARA cu un RECORD MONDIAL de tari participante...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.11.2017 08:17 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

In istoria World DanceSport Federation, evenimentul ROMANIAN INTERNATIONAL DANCE CUP de la Timişoara, care se va desfaşura in zilele 11-12 noiembrie, la Sala Constantin Jude, marcheaza practic si RECORDUL MONDIAL din punct de vedere al numarului ţarilor participante, 32 naţiuni, care vor fi prezente la Timisoara, informeaza Federaţia Romana de Dans Sportiv.

Pe langa oficiali ai Federatiei Romane de dans sportiv, vor asista si reprezentantii WORLD DANCE SPORT FEDERATION, prin brigada de oficiali, exclusiv internationala.
Juriul este format din 30 de personalitati marcante din peste 20 de  tari, printre care  Ungaria, Germania, Italia , Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Macedonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia.

Ceremonia de deschidere a galelor finale se va desfasura sambata şi duminica, 11 şi 12 noiembrie 2017, de la ora 20:30, la Sala Constantin Jude, Timisoara.

La CUPA SPORTIM DANCE se vor acorda diplome de participare pentru toti concurentii de la Solo Fete, Debutanti si Precompetitional, diplome, premii si cadouri pentru toti finalistii, precum şi cupe pentru fiecare sportiv de pe podium, medalii pentru finalisti.

La ROMANIAN INTERNATIONAL DANCE CUP, s-au asigurat diplome, premii si cadouri pentru toti finalistii, cupe pentru fiecare sportiv de pe podium, medalii pentru finalisti, vouchere cadou cu reduceri si gratuitati pentru diverse produse si accesorii, premii in bani pentru categoriile de WDSF International Open ST si LA: LOC 1 - 600 euro, LOC 2 - 500 euro, LOC 3 - 400 euro, LOC 4 - 300 euro, LOC 5 - 200 euro, LOC 6 - 100 euro.

"Ne declaram extrem de multumiti ca orasului nostru, Timisoara, i s-a dat de catre FRDS aceasta oportunitate de a organiza o competitie de o asemenea valoare si importanta nationala, eveniment care contribuie la candidatura orasului, la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021", spune Emanuel Jebeleanu, organizator al competiţiei.

Asociatia SporTim Dance, condusa de Andreea Jebeleanu si Emanuel Jebeleanu, isi desfaşoara activitatea de 15 ani, in capitala Banatului, fiind in topul celor mai prestigioase cluburi din Romania.
Printre rezultatele remarcabile se numara şi titlul de campioni nationali, obţinut timp de 5 ani consecutiv.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.