Cei mai buni DANSATORI SPORTIVI de talie nationala si internationala la THE GRAND BALL. Vezi programul competitiei!...

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 08.12.2017 13:17 | Publicat in SPORT | Tipareste pagina

Competitia internationala de Dans Sportiv The Grand Ball, din 9-10 decembrie 2017, eveniment international organizat in Bucuresti la RIN Grand Hotel, in Sala Bucuresti, face parte din calendarul competitional al federatiei mondiale WDSF si aduce la start cei mai buni  dansatori de talie nationala si internationala.

Pe langa brigada de 40 arbitri oficiali ai Federatiei Romane de dans sportiv, este invitat un juriu exclusiv international format din Ronen Zinshtein( SUA), Violeta Yaneva(Bulgaria), Antun Marki (Croatia), Rey Christophe(Franta), Manuela Faller (Germania ), Istvan Toth (Ungaria), Guido Papa & Stefano Fanasca(Italia), Elena Gozun(Moldova), Iwona Golcak & Jakub Krzak(Polonia), Mircea Gavrila(Romania), Marija Prelevic(Serbia), Gunce Yöne(Turcia).
Competitia este organizata sub egida WDSF, cu ajutorul Federatiei Romane de Dans Sportiv, de Clubul Generatia 9, condus de Constantin Vasile, si Clubul Zedan’s, condus de Ramon Zedan, doua asociatii sportive cu renume in peisajul dansului sportiv romanesc si cu rezultate deosebite la nivel  national, european si mondial.

De mentionat ca acest mare eveniment este si unul de natura caritabila, prin Campania “Daruieste un zambet“, unde se strang donatii materiale constand in hainute, incaltaminte, alimente, rechizite, jucarii, care vor fi donate dupa cele doua zile de concurs.
Ceremonia de deschidere si galele finale se vor desfasura sambata şi duminica, 9-10 Decembrie 2017, de la ora 19:30, la Sala Bucuresti din cadrul RIN Grand Hotel.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.