Orgasmul intelectual al prostului

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 22.06.2012 20:09 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Să spunem că armata asta pedelistă este culmea răului a ceea ce s-a întâmplat în România de la Ceauşescu încoace.Că trebuie exterminaţi, şterşi de pe harta politică a României, vorba "preşedintelui" Crin Antonescu. Că aşa guvernare proastă nu s-a mai văzut decât pe vremea lui Emil Constantinescu, vorba eminenţei cenuşii Adrian Năstase.
Hai să ne imaginăm că în 2004, când au venit la putere, prin maşinaţiunile acestui Belzebut al politicii postdecembriste, Traian Băsescu, România era un paradis, un colţ de rai unde curgea doar lapte şi miere.
Hai să ne imaginăm că uniunea social-liberală este culmea civilizaţiei româneşti, un exemplu de corectitudine şi de morală, de bun simţ şi de acumulare a tot ceea ce poporul român a dat mai bun societăţii umane.
Hai să ne imaginăm că Victor Ponta nu are nici o legătură cu dascălul lui într-ale politicii, cu foştii lui colegi de cabinet de prim-ministru, Şerban Mihăilescu şi Ristea Priboi, care i-au ţinut umbrela şi valizele lui Adrian Năstase.
Hai să ne imaginăm că regele bunului simţ Crin Antonescu o să fie un monument al respectului implementat pe coridoarele îmbâcsite ale Cotroceniului.
Hai să ne imaginăm că noua construcţie politică pe care o reprezintă Uniunea Social-Liberală manifestă un respect deplin pentru profesioniştii de pe plaiurile carpato-danubiano-pontice şi cohortele de concediaţi şi demişi de la stat sunt scursurile structurilor administrative care au distrus ţara românească.
Hai să ne imaginăm că PDL nu va intra în parlament şi că vom avea un nou partid unic, o voce unică şi că vom construi de aici înainte o societate social-liberală multilateral dezvoltată...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.