Operatiunea Fularul

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 24.06.2012 21:02 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Un cetăţean din satul Ticvaniu Mic a împuşcat cu arma de vânătoare porcul pe care îl deţinea în curtea imobilului.Cu ocazia verificărilor, poliţişii din Oraviţa au stabilit că M. Doru a vrut să sacrifice animalul, iar din cauză că nu a reuşit să-l prindă, a luat arma de vânătoare marca Zastava, deţinută legal. şi a executat în mod repetat focuri de armă asupra animalului, omorându-l. Arma de vânătoare şi un număr de 17 cartuşe de vânătoare, găsite la locuinţa lui M.Doru, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă letală fără drept.

HUBĂR NICOLAE FLORIN, din Timişoara, a fost urmărit internaţional pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei. În iulie 2006, acesta a condus un autoturism radiat din circulaţie şi fără a poseda permis de conducere, iar pe strada Petrila, din Timişoara, a acroşat un autocamion care se afla parcat pe marginea drumului, după care şi-a continuat deplasarea fără să oprească la locul evenimentului rutier. Pentru faptele sale bărbatul a fost condamnat la 2 ani şi patru luni de închisoare de către Judecătoria Timişoara.
Sunt doar două cazuri, luate absolut la întâmplare, despre ce înseamnă legea în România pentru muritorul de rând.
ARTICOLUL 16 din Constituţia României spune: (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări; (2) Nimeni nu este mai presus de lege.
Ministrul de interne Ioan Rus nu este însă intimidat de Constituţie. Nu-l interesează. Constituţia este inumană când vine vorba de Uniunea Social-Liberală, în general, şi de Partidul Social-Democrat, în particular. Să fie înţeles: când este vorba să se aplice unuia din gaşca sinucigaşului democrat.
Ministrul de interne Ioan Rus încalcă Legea, încalcă Constituţia, dar totul este firesc. Cum la fel de firesc, în România, ca la patul infractorului condamnat Adrian Năstase să se perinde de la prim-ministru, până la ultimul politician de frunte din coaliţia care guvernează România. Deodată, am avut senzaţia că suntem în Congo şi nu în Uniunea Europeană. Suntem, aşadar, o republică bananieră, unde totul este permis celor care guvernează. Dacă eşti din Ticvaniu Mic sau dacă fugi cu o maşină prin Timişoara altele sunt datele problemei, altfel se aplică Legea.
Una peste alta, medicii dâmboviţeni nu au auzit de jurământul lui Hipocrate şi nici nu le pasă. Au minţit cu neruşinare şi mint în continuare că au operat vreo două ore la pacientul Adrian Năstase. Ce au operat? O zgârietură pe gât şi o rană de pe umărul stâng, ceva mai mult de o zgârietură. Dar medicii au operat cu osârdie doar complicaţiile neuronilor din sistemul sanitar românesc, neuroni înhăitaţi politic şi fără respect faţă de românul de rând.
Dar ce s-a întâmplat în celebra vilă de pe Zambaccian? Hai să încercăm o reconstituire.
Ministrul Ioan Rus a trimis doi poliţişti "profesionişti" să îl apere pe Adrian Năstase de sine, cum a declarat chiar Ioan Rus la televiziune. Adrian Năstase, deşi dreptaci şi vânător de renume mondial, posesor al unei colecţii impresionante de arme letale, dintre toate puşcoacele posibile alege doar un revolver, cea mai sigură armă, folosită şi de poliţia americană, şi se foloseşte de mâna stângă pentru a se sinucide. Aşa că se împuşcă în umărul drept, cel mai sigur loc al corpului pentru exerciţii de simulăriri controlate. Apropo de exerciţiu: încercaţi să duceţi mâna stângă la gât ca şi cum aţi duce un pistol şi încercaţi să obţineţi traiectoria pe care tot au povestit-o medicii ca fiind reală. Vă spun eu: nu iese. Şi orice specialist în arme vă va spune acelaşi lucru. Balivernele cu împuşcatul în gât este o gogoriţă doar pentru fundamentaliştii social-liberali. Dacă s-ar fi împuşcat în gât cu adevărat ar fi fost mort. Cu o singură lovitură aplicată doar cu latul palmei la gât, sub mărul lui Adam, şi se poate ucide un om.
După ce s-a împuşcat, Adrian Năstase şi-a schimbat cămaşa, şi-a pus fularul şi a fost dus la spital, unde un întreg etaj a fost eliberat pentru Operaţiunea Fularul şi excelenţa sa puşcăriaşul din Zambaccian. După o intervenţie chirurgicală suspect de dificilă, impresionant de profesionistă şi, mai ales, secret de stat, eroul naţional Adrian Năstase începe lungul şir al audienţelor.
Şi apoi, întregul cor al guvernanţilor şi ai reprezentanţilor aflaţi la Putere dă cu tifla Legilor şi Constituţiei. Şi chiar mai mult de atât, stârnesc corurile de fundamentalişti şi de babe voiculescializate, ca să stârnească ură şi să semene teamă în societatea românească.
Dar nu contează. Legea schimbării în bine a intrat în vigoare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.