Bilet de adio

Scris de | Publicat in 04.01.2012 13:36 | Publicat in OPINII | Tipareste pagina

Eu, Nicu Zahariuc, am hotărît să-mi pun capăt zilelor. Cer iertare familiei, prietenilor, colegilor, întregii populaţii mondiale care nu va afla despre acest fapt şi nu va putea să mă plîngă şi nu în ultimul rînd lui Dumnezeu.Doar El a hotărît că cei din urmă vor fi cei dintîi.

Motivele care mi-au creat adînca depresie care mă impinge la suicid sînt multiple.
La vîrsta mea nu mai pot să sparg o leafă (de altfel mică) într-un restaurant cu fete care dansează la bară, să mă îndrăgostesc nebuneşte de o gagica şi să o transform în amantă personală, pînă află nevastă-mea şi îmi dă în cap cu tigaia magică pe care i-am făcut-o cadou de ziua ei.
Nu pot, din cauza bolilor care mă afectează să mă expun la soare, să merg şi eu la înghesuială pe plajă la MamaIa de exemplu, să arunc chiştoace de ţigări pe nisip şi să am fericirea să văd cum o mămică se chinuie să le scoată din gura propriului fiu spre disperarea bivolului cu lanţ de aur la gît care se pregătea să-i ungă sînii goi cu ulei parfumat.
Sufăr intens la serviciu. Nu am cum să declar ziarelor, cum a făcut un prieten de la primărie, că sînt agresat sexual. Colegele tinere şi frumoase mi se adresează cu “Domnul”, cele de vîrsta mea, de regulă îmi spun “Şefu”. Dezastru total!
Nu mai sînt în stare să joc fotbal, după meci să dau autografe, să mă aştepte o gagică la sosirea pe aeroport cu care să mă pup dulce, să fiu filmat şi să mă vadă toată lumea la televizor.
Nici preot nu mai pot s-ajung prin reconversie profesională să mă plimb pe lîngă moaşte să stropesc mulţimile cu busuiocul ca după un an să am şi eu o vilă şi o maşină ultimul răget (pardon, răcnet).
Cred că înţelegeţi că sînt suficiente motivele pentru care renunţ la viaţă şi mă veţi ierta.
Ultima rugăminte:
Vă implor din suflet să-mi procuraţi un pistol.
Sufăr de acrofobie şi nu pot să stau pe scară sau scaun să-mi pregătesc un ştreang, cum se poartă.
Vreau şi eu o sinucidere reuşită pe 6 decembrie 2011,
Vă mulţumesc. ADIO!

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.