Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
De ce NU votez?

NU votez, în primul rând, pentru că nu mă plăteşte nici PDL, nici PSD, nici PNL şi nici măcar UDMR. Încă.

 
Eu vara nu dorm

Eu vara nu dorm, nu am somn. Cum blestemul zmeilor să dormi, când timpanele îţi sunt sparte până şi în ambulantă de frumoasa melodie. Abia scăpasem de aia cu “În grădina lui Ion…” şi a apărut minunea asta.

 
Plagiat

Nu v-am mai vizitat de mult. Nu că nu aş fi vrut, dar n-am putut. Mi-a închis nevasta calculatorul (nu în dulap sau în cămară), l-a parolat. Motivul? Cică mă uitam la filme cu tentă porno.

 
Operatiunea Fularul

Un cetăţean din satul Ticvaniu Mic a împuşcat cu arma de vânătoare porcul pe care îl deţinea în curtea imobilului.

 
Romania inumana

Partidul Social-Democrat a fost şocat. Justiţia s-a dovedit inumană, spune părintele de onoare Ion Iliescu.

 
Sindromul Elena Ceausescu

Probabil ca multi dintre noi isi aduc inca aminte de savantul de renume mondial, doctorul in chimie Elena Ceausescu.

 
Sindromul Europei stresate

După ce a rezolvat stringenta şi inimaginabila problemă europeană a găinilor stresate şi a oului cu gălbenuşul îngălbenit de ciudă, dar şi după ce a asigurat comunităţilor de galinacee confortul necesar

 
Orgasmul intelectual al prostului

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie. Să spunem că armata asta pedelistă este culmea răului a ceea ce s-a întâmplat în România de la Ceauşescu încoace.

 
Timisoara cauta primar. Si ce va gasi?

ROBU NICOLAE - inginer, profesor universitar, senator, SZABO FRANCISC - profesor, RĂDUCANU ION - economist, director general, BAIA MIHAI - Cadru militar MapN în rezervă, director general,

 
Profesionistii bagatului in seama

Sunt mereu cu gura mare si revendicativi, sunt buricul pământului, sunt atotştiutori, sunt speculativi, sunt tupeişti, sunt egocentrici, sunt distructivi.

 
Seni Seviyorum

Daca te plimbi sambata seara pe bulevardul Istiklal (independentei) din Istanbul esti unul din cei aproape trei milioane de oameni care calca pe acolo in fiecare zi a weekend-ului.

 
Statul haiduc

Modul de alocare a resurselor bugetare a reprezentat o sursa permanenta de conflict intre cei care sunt la putere si cei care sunt in opozitie.