Editoriale

Editoriale şi analize despre tot ceea ce influenţează viaţa noastră cea de toate zilele. Nimic din ce este omenesc nu scapă fără o analiză atentă şi documentată.

 
O criza de regim politic

Aflat intr-o emisiune in direct la B1TV, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu afirma ca, privind in ansamblu, ceea ce se intampla in Romania anului 2012 este o criza de regim politic. Cum asocierea de termeni incita, sa vedem impreuna care ar fi sensul celor afirmate.

 
Securitatea, dragostea mea

La sfârşitul lunii august a anului 1948, mai exact pe 30 august, a fost creată Direcţia Generală a Securităţii Poporului, mai popular cunoscută ca Securitatea.

 
Acum!

Oamenii inteligenti invata din greselile altora, oamenii obisnuiti din greselile proprii, iar prostii nu invata niciodata. Ramasi in logica partide – electorat – putere de care, ca un blestem, nu putem scapa de 22 de ani, electoratul roman pare ca nu vrea sa invete niciodata.

 
Vorbesti useleza?

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost nu s-ar mai povesti. 

 
Despre procurori si legitimitate

Problema cea mai spinoasa a unei lovituri de stat este legitimitatea.

 
USLaritmetica cu pensionari

"Am reuşit să returnăm banii beneficiarilor de drept ai celor 5,5 procente impuse de Guvernul Boc pensionarilor cu venituri de peste 740 de lei. E vorba despre 2 milioane de români cărora am reuşit să le facem dreptate" - spune un reprezentant al Partidului Social Democrat.

 
Culmea justitiei

O ştire aproape banală, dată publicităţii de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin: "În seara zilei de 08.08.2012, lucrătorii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Teregova, au fost anuntaţi despre faptul că, pe DC 24, în localitatea Sat Bătrân, s-a produs un accident rutier.

 
USL cauta grajdeni

In primăvară, când PDL-ul termina resursele interne şi apela la soluţia cu Mihai Răzvan Ungureanu premier si un guvern de linia a doua de cadre, cu exceptia UDMR-ului, scriam că Traian Băsescu a introdus în joc rezervele.

 
Guvernul de la Jilava

Nu foarte surprins, dar am aflat oficial că România este condus de un guvern falsificat şi penal. Fals a fost de la bun început. Şi nu, nu este vorba de Victor Ponta, premierul şi teza lui de doctorat.

 
Eu, 10,7 milioane

"Noi, 7,5 milioane, am spus DA!" este noul refren cu care 7 (şapte) revoluţionari timişoreni

 
Referendum: Suna telefoanele!...

Un prieten vechi m-a sunat. Motivul? Nu să mă întrebe de sănătate, nici să vorbim de medalia de argint pe care a obţinut-o Alina Dumitru la Jocurile Olimpice de la Londra.

 
Basescu proxenetul

Cei mai mulţi dintre românii normali tac. Tac şi muncesc, cum au făcut dintotdeauna. Cum o arată toate statisticile din 1989 încoace.