Femeia Zilei / Jessica Alba - cea mai bună actriţă de origine latină

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 30.10.2011 14:18 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Actorii Jessica Alba şi Antonio Banderas s-au numărat printre laureaţii premiilor ALMA, decernate la Los Angeles, la care marele câştigător a fost pelicula 'A better life'/ 'O viaţă mai bună'.

Actorii Jessica Alba şi Antonio Banderas s-au numărat printre laureaţii premiilor ALMA, decernate la Los Angeles, la care marele câştigător a fost pelicula 'A better life'/ 'O viaţă mai bună'/.
Create de Consiliul naţional pentru probleme rasiale, o organizaţie care se ocupă de imaginea hispanicilor în SUA, premiile ALMA recompensează artişii latini de la Hollywood.
Jessica Alba a fost desemnată cea mai bună actriţă pentru rolul din 'Machete' şi şi-a făcut o apariţie spectaculoasă , la numai trei săptămâni după ce a devenit mamă pentru a doua oară.
Trofeul pentru cea mai bună peliculă a revenit unui film despre imigraţia ilegală în SUA, 'A better life'/ 'O viaţă mai bună'/, care relatează povestea unui mexican ce lucrează ilegal ca grădinar la Los Angeles.
Ceremonia desfăşurată la Civic Auditorium din Santa Monica a fost prezentată de umoristul George López şi de actriţa Eva Longoria, care a etalat mai multe toalete de-a lungul serii şi s-a numărat şi printre laureaţi. Împreună cu colegele ei de platou Felicity Huffman şi Marcia Cross, ea a primit premiul ALMA pentru cel mai bun serial de televiziune - 'Desperate Housewives' /'Neveste disperate'/.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.