ANDREEA MARIN a ajuns PRINTESA DIVORTURILOR. A scapat si de mai tanarul Tuncay Ozturk...

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 27.10.2016 11:29 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Vedeta de televiziune Andreea Marin, prinţesa suprizelor de la TVR, la cei aproape 42 de ani, a anuntat pe Facebook ca divorteaza de sotul ei Tuncay Ozturk, mai tanar cu 11 ani.

In 1995, pe cand avea 21 de ani, s-a casatorit cu Cristian Gheorghiţa, care in prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorţat in anul 2000.
In ianuarie 2006, Andreea s-a recasatorit cu Ştefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul şi-a anunţat divorţul.
Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut şi osteopat, care este şi preparator fizic al lotului naţional de gimnastica feminina al Romaniei.

Andreea Marin:

”Oameni dragi,
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.