Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Accidentul lui Serban Huidu, studiat sociologic

Accidentul în care a fost implicat omul de televiziune Şerban Huidu, duminică, 16 octombrie, pe DN 1, în judeţul Braşov, a fost un eveniment cu o largă mediatizare şi a generat dezbateri ample în media şi online. 

 
Femeia Zilei / Halle Berry, accident mortal ... in lipsa

Halle Berry a provocat, chiar şi fără a fi prezenta la fata locului, un grav accident de feribot care a cauzat moartea unei persoane.

 
S-a nascut Sarkozy al ... V-lea

PARIS - Carla Bruni-Sarkozy a nascut miercuri o fetita, la o clinica din Paris. Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a vizitat-o pentru scurt timp miercuri după-amiază.

 
Femeia Zilei / Cindy Fabre, femeia de ciocolata

Cindy Fabre a pozat într-un costum de gladiator confecţionat din peste 300 de bucăţi de ciocolată, informează Daily Mail.

 
Gheorghe Zamfir lucrează la un nou album

Cunoscut in intreaga lume ca cel mai vandut artist roman, unicul muzician cu peste 120 de discuri de platina, aur si argint cucerite in toata lumea si cu peste 200 de titluri de albume editate in 200 milioane de discuri, Gheorghe Zamfir colaboreaza cu artistul Franco Midiri la un nou album discografic intitulat 'Zmeul si vantul'.

 
Nominalizările la American Music Awards - 39

Britanica Adele, interpreta hitului “Someone like you”, a primit patru nominalizari la cea de-a 39-a editie a American Music Awards, in timp ce Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Lil Wayne si Taylor Swift au fost nominalizate la trei categorii.

 
Constelaţii, planete, destine - într-un cuvânt: Zodiac!

Derivat din grecescul zodion (diminutiv al substantivului zoon, care înseamnă animal), zodiacul este drumul pe care Soarele, punct fix convenţional al sistemului nostru solar, îl străbate în decursul unui an. Drumul său formează un cerc complet şi trece prin dreptul a 12 constelaţii.

 
Cannabis, pro sau contra?

Din punct de vedere legal, marijuana este alcătuită din frunzele şi florile uscate ale plantei Cannabis sativa. Canabisul este una dintre cele mai vechi şi mai importante plante cultivate de-a lungul istoriei. Acesta a fost cultivat timp de cel puţin 6000 de ani.

 
Cel de-al 7-lea miliard locuitor al planetei

Populaţia lumii va trece peste pragul de şapte miliarde de locuitori şi, chiar în condiţiile în care creşterea demografică medie se diminuează, rămâne foarte puternică în Africa, arată un studiu bienal realizat de Institutul francez de studii demografice (INED),

 
Omul - singurul animal al cărui creier se micşorează?

Pretul pe care trebuie sa il platim pentru faptul ca suntem oameni ar fi... micsorarea creierului. Potrivit unui studiu recent, numai oamenii au creiere al caror volum se reduce pe masura ce inainteaza in varsta.

 
Femeia Zilei / Nicoleta Luciu, mamă de triplu K

  Nicoleta Luciu, care a fost internată timp de câteva săptămâni la spitalul Polizu din Bucureşti i-a adus pe lume pe tripleţii... Kim, Kevin şi Karolly.

 
Femeia Zilei / Cătălina Ponor cucereşte Japonia

Echipele României, care se află la Tokyo pentru Mondialele de gimnastică sportivă ce vor debuta vineri, au făcut primul antrenament pe aparatele de concurs din Metropolitan Gymnasium, unde revenirea gimnastei Cătălina Ponor a atras atenţia japonezilor în mod deosebit.