Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Premiere cinema - noiembrie 18

      *8 fois debout/De 8 ori în picioare *The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1/Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I *Primos/Verii *Dacă bobul nu moare

 
Femeia Zilei / Andreea Stefanescu, regina de la Spoletto

A devenit campioană mondială, alături de echipa naţională a Italiei, la ultimele Campionate mondiale de gimnastică ritmică din Montpellier, în septembrie.

 
Femeia Zilei / Shakira, nr. 2.454 pe Hollywood Boulevard

Hollywood - Cântăreaţa columbiană Shakira este cea de-a 2.454-a stea de pe celebrul bulevard al celebrităţilor.  Shakira Isabel Mebarak Ripoll, născută pe data de 2 februarie 1977,

 
Madonna a lansat Give Me All Your Love

Madonna a lansat versiunea demo a melodiei "Give Me All Your Love" in dimineata zilei de 8 noiemrbie. In doar cateva ore, single-ul a ajuns in primele 10 subiecte discutate pe Twitter.

 
Lady Gaga, regina de la Europe Music Awards

Belfast - Lady Gaga s-a impus la categoria "cel mai bun cantec" ("Born This Way"), "cea mai buna cantareata a anului", "cel mai bun videoclip" ("Born This Way") si "artistul cu cel mai mare numar de admiratori", fiind marea castigatoare a premiilor EMA 2011.

 
Votati Alexandra Stan, la European Border Breakers Awards!

Au fost anunţate numele celor zece laureaţi ai European Border Breakers Awards, ediţia 2012.  Publicul este invitat să-şi desemneze artistul preferat.

 
Femeia Zilei / Rebecca Romijn, femeia regala

Rebecca Alie Romijn s-a nascut pe 6 noiembrie 1972 in Berkeley, California.  Atat tatal industrias, cat si mama sa , profesoara de engleza, proveneau din familii cu descendente regale si au imprimat fiicei lor o educatie si cultura aleasa.

 
Premiere cinema - noiembrie 11

La piel que habito/The Skin that I Inhabit *Regia: Pedro Almodóvar*Cu: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes*Gen film: Dramă*PREMIERA-NOV 11

 
Premiere cinema - noiembrie 4

Anonymous/Anonim*Regia: Roland Emmerich*Cu: Vanessa Redgrave, Rhys Ifans, Rafe Spall*Gen film: Dramă, Istoric, Thriller*PREMIERA-NOV 04

 
Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu , pe Aleea Celebritatilor

Bucuresti - Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului Bucuresti, situata in imediata vecinatate a magazinului Cocor.

 
Femeia Zilei / Gabrielle Union implineste 39 de ani

Gabrielle Union s-a nascut pe 29 octombrie 1972, la Omaha, Nebraska. De foarte tanara, la varsta de 8 ani se muta impreuna cu familia ei in Pleasanton, California unde a crescut si a facut liceul.

 
Tulburarile de alimentatie – doar un simptom?

Tulburarile de comportament alimentar nu sunt determinate de mancare. De fapt mancarea este folosita pentru a face fata emotiilor dureroase: furiei, vinovatiei, vulnerabilitatii sau fricii.