Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
De ce mint copiii?

De obicei, copiii mint din aceleaşi motive ca şi adulţii: când simt că sunt într-o capcană, când le este teamă de pedeapsă sau de a fi respinşi spunând adevărul, când se simt ameninţaţi,sau când pur şi simplu se gândesc că minciuna va face lucrurile mai uşoare pentru toată lumea.

 
Femeia Zilei / Neylini, adica Liliana Nae

Neylini a lansat cel mai recent single, intitulat “Dayla”. Pentru aceasta piesa, artista a colaborat cu Adi Cristescu, cel care si-a pus amprenta pe hit-ul “Muleina”, cea mai difuzata piesa a anului 2009, Amsterdam Avenue si baietii de la ABsound.

 
Femeia Zilei / Motoko Hirayama, un spirit liber din Tara Soarelui Rasare

La Timişoara, pe 3 decembrie, a avut loc spectacolul Requiem. Nu ştii nimic despre mine, semnat de Motoko Hirayama (Japonia) şi Răzvan Mazilu (Romania), spectacol asezonat şi de superba lucrare muzicală Requiem a compozitorului britanic Kerl Jenkins.

 
Premiera cinema: Motanul incaltat

Puss in Boots/Motanul încălţat *Regia: Chris Miller*Cu: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis*Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Fantastic

 
Grammy si-a nominalizat preferintele

Ediţia cu numarul 54 a Premiilor Grammy va avea loc pe 12 februarie la Los Angeles.

 
Mariana Mihut pe Aleea Celebritatilor

Actrita Mariana Mihut a primit astazi o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului Bucuresti, situata in imediata vecinatate a magazinului Cocor.

 
Caramitru-Malaele, Un Craciun si doua stele

Ion Caramitru: 'Horaţiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru si ca regizor de film mai nou'.

 
Inna, cea ... fara sfarsit

Inna a lansat azi videoclipul care ilustreaza piesa "Endless", cel mai nou extras pe single de pe albumul "I Am The Club Rocker".

 
Taylor Swift, number one la American Music Awards

Taylor Swift este marea câştigătoare a premiilor ediţiei din 2011 de la American Music Awards, cu trei premii obţinute.

 
Femeia Zilei / Cine o ajuta pe Rihanna?

Cine o vede pe Rihanna în braţele frumosului manechin din clipul We Found Love, s-ar gândi la o viaţă tumultoasă a artistei. Când colo, nimic. 

 
Pavel Stratan revine cu Amintiri din copilarie

Pavel Stratan revine in atentia muzicala a publicului din Romania cu un nou album. Materialul se numeste "Amintiri din copilarie - volumul 4" si a fost realizat in cinci ani.

 
Femeia Zilei / Romanita Iovan a dat lovitura

Primul produs de serie marca Romanitza a întrecut aşteptările tuturor. În mai puţin de două săptămâni de la lansare jumătate din producţie s-a epuizat.