Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Lodgy pentru familie de la Dacia

Gama Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri. În concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite,

 
Topul vedetelor nud / Ana Maria Prodan

Tânără(încă), deşteaptă, frumoasă şi devreme acasă este Anamaria Prodan Reghecampf.

 
Biserica internetului - Kopimismul

Suedia a recunoscut o nouă religie, Kopimismul, a cărui biserică susţine că "kopyacting" - schimbul de informaţii prin copiere - este asemănător cu un serviciu religios.

 
Cum arata femeia perfecta?

Femeia perfecta nu este Angelina Jolie sau Kelly Brook, nici chiar Kim Kardashian. Este un amestec al tuturor acestor femei.

 
Cimpanzeul lui Tarzan a murit la 80 de ani

Cimpanzeul Cheetah, cel care a jucat în filmele cu Tarzan de la începutul anilor 30, a murit la un adăpost pentru animale din Florida, la vârsta de 80 de ani.

 
Cat castiga un rege?

Pentru prima oară de la adoptarea Constituţiei spaniole (în 1978) şi reinstaurarea monarhiei, administraţia Coroanei spaniole a făcut publice cheltuielile familiei regale.

 
Anii 2000 au adus 5,67 amanti pe ... cap de femeie

Timpurile se schimbă, moravurile de asemenea. Începând cu 1960 până în anii 2000 şi mai departe, comportamentul sexual al femeilor s-a schimbat şi el. O dovedeşte numărul amanţilor.

 
O viata sexuala implinita inseamna o familie fericita

Bărbaţii care au raportat o fermitate optimă a erecţiei şi s-au declarat complet satisfăcuţi cu viaţa lor sexuală sunt mai sănătoşi şi au o viaţă mai fericită faţă de cei care au raportat erecţii sub optime şi o satisfacţie scăzută faţă de experienţele lor sexuale.

 
Femeia Zilei / Kim Kardashian, cea mai vulgara vedeta a anului

Liga americană Junior Cotillions a publicat lista cu vedetele cele mai vulgare, în frunte aflându-se Kim Kardashian, informează 7sur7.be.

 
Nominalizari la Globurile de Aur

Filmul mut The Artist, în regia francezului Michel Hazanavicius, a obţinut şase nominalizări la Golden Globe Awards, printre care se numără cele pentru cea mai bună comedie sau musical şi pentru cei mai buni actori, francezii Jean Dujardin şi Berenice Bejo.

 
Cea mai sexy actrita a tuturor timpurilor

Guys Choice Awards a pus ochii pe Jennifer Aniston şi a declarat-o cea mai sexy actriţă a tuturor timpurilor, după ce în luna martie aceeaşi revistă o alesese drept cea mai sexy actriţă a deceniului.

 
Kia Rio - Masina Anului 2012 in Romania

In urma votului acordat de jurnalistii de specialitate ai APAR, Kia Rio a primit titlul oficial "Masina Anului 2012 in Romania".