Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Topul vedetelor nud / Daniela Crudu

Daniela Crudu este o vedetă despre care nu se pot spune prea multe.

 
Zambiti, maine nu se stie: Intrebari si raspunsuri

1.Ce este viaţa? - Cea mai răspândită boală transmisă pe cale sexuală…

 
Legile lui Murphy despre sex

1. Cu cat e mai frumoasa o femeie care te iubeste, cu atat mai usor e sa o parasesti fara pareri de rau.  2. Nimic nu se imbunatateste cu varsta. 3. Nu conteaza de cate ori ai facut-o, daca iti este oferita... ia-o! Niciodata n-o sa fie la fel.

 
Femeia Zilei / Tula, incredibila poveste a baiatului devenit actrita

Navigând prin enciclopediile de cinema poţi descoperi tot felul de ciudăţenii. TULA, de exemplu, apare peste tot ca actriţă britanică. Dar... S-a născut în 1954 în Anglia şi pe atunci era un “el” pe nume Barry Cossey.

 
Geografia Femeii

Intre 18 si 21 de ani o femeie este ca Africa sau Australia. Este jumatate descoperita, jumatate salbatica si natural de frumoasa, cu tufisiuri ce imprejmuiesc deltele fertile.

 
Femeia Zilei / Sandra Romain, timisoreanca sexului

Sandra Romain a fost una din cele mai prolifice actriţe din industria filmelor pentru adulţi, jucând în peste 300 de filme. Fie că se vrea, fie că nu, sexualitatea este o parte importantă a vieţii de zi cu zi. Pentru unii mai mult, pentru alţii mai puţin.

 
50 motive pentru a-ti dori sa fii barbat

1. Putem manca o banana fara ca nimeni din jur sa se gandeasca la porcarii2. Convorbirile telefonice se sfarsesc in 30 secunde.3. Ne putem urina oriunde

 
Globurile de Aur au fost impartite

Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles a găzduit cea de-a 69-a editie a Premiilor Globul de Aur, organizata de Asociatia Presei Straine de la Hollywood (HFPA). Iată lista câştigătorilor:

 
Femeia Zilei / Heather Locklear, dinastia depresiei

Actriţa Heather Locklear a fost internată la într-un spital din California. Purtătorul de cuvânt al spitalului din Thousand Oaks a informat că actriţa se află în stare stabilă, cu familia alături de ea.

 
Cate prezervative se folosesc in lume Acum?

12 miliarde de prezervative masculine sunt utilizate anual în lume, adică mai mult de 380 la fiecare secundă.Istoria prezervativului, se spune, a început cu 3000 de ani înainte de Hristos şi se "fabrica" pe atunci din maţe de oaie sau vezică de porc.

 
Femeia Zilei / Angela Gheorghiu, magnifica

“Nu mai e timp”, noul single Holograf, lansat la Europa FM, a adus-o din nou în prim plan pe Angela Gheorghiu, o prezenţă magnifică pe oricare dintre scenele lumii. Angela Gheorghiu a văzut lumina zilei la 7 septembrie 1965,

 
Facebook va implini ... un miliard de utilizatori

Compania britanica ICrossing a analizat rata de creştere a reţelei sociale Facebook şi a calculat data aproximativă când se va atinge cifra istorică de un miliard de utilizatori.