Documentar

Despre trecut, prezent şi viitor. Despre amintiri ale viitorului şi despre lumini ale trecutului. Tot ceea ce nu ai aflat încă şi tot ceea ce nu s-a întamplat încă.

 
Cum au fost DUSMANII POPORULUI reeducati in LAGARE de MUNCA. Si cum a avut grija PSD sa ingroape ADEVARUL si sa nu dezgroape MORTII!...

6 ianuarie 1950: Prin Decretul nr.6/6 ianuarie 1950, promulgat de Prezidiul MAN, la 13 ianuarie 1950, se hotara infiinţarea coloniilor (lagarelor) de munca. Lagarele işi incep activitatea la 14 ianuarie 1950.

 
Care-i CEA MAI STRALUCITOARE STEA de pe CERUL lunii IANUARIE?... Ce STELE formeaza TRIUNGHIUL de IARNA?...

Tineti harta ridicata in fata voastra, avand grija sa o orientati dupa punctele cardinale de pe teren.

 
2 ianuarie 1990. MOARTEA CIUDATA a AMBASADORULUI care l-a adus in ROMANIA pe PRESEDINTELE SUA, Richard NIXON...

Despre Corneliu Bogdan, memoria virtuala a internetului aminteşte destul de puţin. Deşi a fost ministru secretar de stat la Ministerul de Externe post-revoluţionar, intre 28 decembrie 1989 şi... 2 ianuarie 1990.

 
558.087 de ROMANI sunt sarbatoriti de SFANTUL VASILE CEL MARE la 1 ianuarie 2018

Vasile din Cezareea Cappadociei (Kayseri, Turcia), cunoscut sub numele Vasile cel Mare a fost un arhiepiscop din secolul al IV-lea, considerat doctor al Bisericii şi unul din cei trei doctori rasariteni ai Bisericii

 
Cum se inchina si depun COROANE in fiecare an OFICIALITATILE TIMISORENE la MONUMENTUL OSTASULUI SOVIETIC ELIBERATOR!...

30 decembrie 1962. In Parcul Central din Timisoara era dezvelit Monumentul Eroilor Patriei, creatie a sculptorului Ion Vlad.

 
M-am batut pentru ROMANIA. Si am crezut in virtutile neamului. Si uitati-va ce-am cules!...

Aviator roman de elita in timpul celui de al doilea razboi mondial, cu unele din faptele sale amintite in engleza la Forţele Aeriene Regale ale Romaniei, Tudor Greceanu a murit la 29 decembrie 1994.

 
TIMISOARA SOVIETICA. Nici o surpriza: ce-au facut SOVIETICII dupa 1944, fac si PESEDISTII dupa 1989!...

29 decembrie 1944. Se infiinteaza, la Timisoara, Comisia pentru purificarea administratiei municipale si a unor intreprinderi timisorene.

 
In vreme ce POPULATIA ROMANIEI SCADE. 472.451 de ROMANI sarbatoresc SFANTUL STEFAN. Fata de 450.901 in 2014!...

Sfantul Ştefan diaconul este sarbatorit de creştinii romano-catolici, anglicani, reformaţi, evanghelici şi unitarieni pe 26 decembrie, iar de cei ortodocşi şi greco-catolici pe 27 decembrie.

 
TIMPURI NOI la TIMISOARA. Cand TIMISORENII se duceau la CINEMATOGRAF ca sa vada FILME SOVIETICE. Non-stop!...

25 decembrie 1948. Se inaugureaza la Timisoara cinematograful „Timpuri Noi“, unde ruleaza la inceput preponderent filme sovietice.

 
Dimitrie CANTEMIR la TIMISOARA, in 1697. Unde si-a pus cortul cu tot bagagiul intr-o vie...

Despre ce a vazut a scris mai tarziu in ”Istoria Creşterii şi Descreşterii Imperiului Otoman”, redactata in latina: Historia Incrementorum atque Decrementorum Aulae Othomanicae, intre 1714 şi 1716

 
CEA MAI MARE ORGANIZATIE TERORISTA din EPOCA MODERNA a OMENIRII implineste un SECOL de la infiintare!...

20 decembrie 1917: Consiliul Comisarilor Poporului decreteaza infiinţarea Comisiei Extraordinare de Combatere a Contrarevoluţiei (CEKA), prima organizaţie terorista şi de poliţie secreta din epoca moderna.

 
Unul dintre cei mai mari CRIMINALI ai ROMANIEI COMUNISTE. Portretul lui a fost afisat pe peretii de onoare ai CAMEREI DEPUTATILOR...

A murit la 12 decembrie 1993 la Budapesta. Portretul lui a fost afişat pe pereţii de onoare ai Camerei Deputaţilor, alaturi de alţi preşedinţi ai Parlamentelor Romaniei din ultimul secol şi jumatate, ca semn al continuitaţii...